Home » Sport » Fotbalistul Marius Croitoru dă bacul la „Ion Mincu”

Fotbalistul Marius Croitoru dă bacul la „Ion Mincu”

Ieri, Marius Croitoru, celebrul fotbalist de 33 de ani, care a jucat pentru Forbal Club Vaslui, a susținut proba scrisă la limba și literatura română a Bacalaureatului în incinta centrului de examinare de la Grupul Școlar Industrial „Ion Mincu” din Vaslui.

Din cele declarate de cei câțiva fani aflați la intrare, sportivul a ieșit repede și nu prea a date semne de mulțumire legate de prestația sa literară. A rămas în sala de examen preț de două ore (o oră și jumătate fiind obligatorie prezența pentru a putea participa și la sesiunea următoare în cazul unui eșec), apoi a plecat rapid, alături de soția sa, care îl aștepta în mașină.

Ieri, Marius Croitoru, celebrul fotbalist de 33 de ani, care a jucat pentru Forbal Club Vaslui, a susținut proba scrisă la limba și literatura română a Bacalaureatului în incinta centrului de examinare de la Grupul Școlar Industrial „Ion Mincu” din Vaslui. Din cele declarate de cei câțiva fani aflați la intrare, sportivul a ieșit repede și nu prea a date semne de mulțumire legate de prestația sa literară. A rămas în sala de examen preț de două ore (o oră și jumătate fiind obligatorie prezența pentru a putea participa și la sesiunea următoare în cazul unui eșec), apoi a plecat…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: