Home » Social » Lansare de carte la Centrul Eminescu

Lansare de carte la Centrul Eminescu

La sfârșitul săptămânii trecugte, Centrul „Mihai Eminescu” și-a deschis din nou porțile, de această dată pentru iubitorii de literatură. Bârlădenii au avut parte de un eveniment cultural inedit prilejuit de lansarea unui roman „Înainte de magnolii”.

Publicul bârlădean a fost întâmpinat de scriitorii Petruș Andrei și Roxana Galan, care și-au prezentat punctul de vedere și au interpretat fiecare în stilul propriu romanul „Înainte de magnolii”. De asemenea, în fața publicului numeros și-a făcut apariția și scriitoarea Florentina Loredana Dalian, care a venit de la Slobozia pentru a-și prezenta romanul bârlădenilor.

În deschidere moderatorul evenimentului, Geta Modiga a făcut o apreciere atât a evenimentului cât și a autoarei romanului. Ea și-a exprimat dorința de a fi un viitor personaj în următorul roman sau următoarea nuvelă scrisă de Florentina Dalian.

„Mi-aș dori să fiu un personaj într-o viitoare nuvelă sau roman. Aș vrea să vad cum mă percepe un scriitor. Sunt curioasă cum m-ar interpreta un scriitor care poate să scaneze și să pătrundă în cele mai ascunse să spunem înțelesuri”.

Autoarea romanului „Înainte de magnolii”, a rămas plăcut impresionată de faptul că bârlădenii iubesc literatura și a firmat că oricând va mai fi invitată va reveni cu drag.

Toți cei prezenți, încântați de prezența scriitoarei pe meleagurile moldovenești, la finalul evenimentului și-au achiziționat cartea. (Daniela PORUMB)

La sfârșitul săptămânii trecugte, Centrul "Mihai Eminescu" și-a deschis din nou porțile, de această dată pentru iubitorii de literatură. Bârlădenii au avut parte de un eveniment cultural inedit prilejuit de lansarea unui roman "Înainte de magnolii". Publicul bârlădean a fost întâmpinat de scriitorii Petruș Andrei și Roxana Galan, care și-au prezentat punctul de vedere și au interpretat fiecare în stilul propriu romanul "Înainte de magnolii". De asemenea, în fața publicului numeros și-a făcut apariția și scriitoarea Florentina Loredana Dalian, care a venit de la Slobozia pentru a-și prezenta romanul bârlădenilor. În deschidere moderatorul evenimentului, Geta Modiga a făcut o apreciere…

Review Overview

User Rating: 4.78 ( 6 votes)

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: