Home » Sport » Rugbyștii bârlâdeni au învins CSM Bucov Suceava

Rugbyștii bârlâdeni au învins CSM Bucov Suceava

RC Bârlad și-a asigurat prezența în play-off, în urma victoriei pe care au înregistrat-o cu CSM Bucov Suceava. Bârlădenii s-au impus cu scorul de 33 la 8.

Rugbyștii bârlădeni s-au întors victorioși de la Suceava, asigurându-și astfel prezența în play – off. RC Bârlad a jucat cu CSM Bucov Suceava și s-a impus cu scorul de 33 la 8. În urma acestei victorii, RC Bârlad are toate șansele să termine sezonul pe primul loc în divizia națională. Rugbiștii bârlădeni au obținut cinci puncte, care îi ajută în clasament, iar prin câștigarea acestui meci și-au asigurat jucarea pe teren propriu a meciului din play off, care se va disputa pe 6 septembrie.

Dacă prima repriză a fost un pic mai dificilă, iar cei de la RC Bârlad s-au desprins mai greu pe tabelă, repriza a doua a fost decisivă. Rugbiștii bârlădenii au reușit să se impună în fața celor de la CSM Bucov Suceava cu scorul de 33 la 8, după cinci eseuri. Dacă sportivii bârlădeni vor juca în play-off, cei de la CSM Bucov Suceava vor evolua în play-out.

Cu această victorie rugbiștii bârlădeni au devenit lideri în clasament, având 41 de puncte.

Pe 30 august rugbyștii bârlădeni se vor întâlni pe terenul din Bârlad cu cei de la Arad. (Daniela PORUMB)

RC Bârlad și-a asigurat prezența în play-off, în urma victoriei pe care au înregistrat-o cu CSM Bucov Suceava. Bârlădenii s-au impus cu scorul de 33 la 8. Rugbyștii bârlădeni s-au întors victorioși de la Suceava, asigurându-și astfel prezența în play - off. RC Bârlad a jucat cu CSM Bucov Suceava și s-a impus cu scorul de 33 la 8. În urma acestei victorii, RC Bârlad are toate șansele să termine sezonul pe primul loc în divizia națională. Rugbiștii bârlădeni au obținut cinci puncte, care îi ajută în clasament, iar prin câștigarea acestui meci și-au asigurat jucarea pe teren propriu a…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: