Home » Social » O nouă bursă pentru cei fără serviciu

O nouă bursă pentru cei fără serviciu

Vineri, 26 septembrie, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Vaslui va organiza „Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți”. În situația în care județul Vaslui excelează la „producția” de șomeri, această bursă este binevenită, deoarece nu sunt excluși șomerii cu vechime în baza de date a AJOFM. Cei interesați vor afla direct care este oferta anagajatorilor prezenți și vor afla care sunt meseriile la mare căutare pe piața muncii.

“Pe această cale, informăm agenții economici că participarea la bursă este gratuită și ea reprezintă o oportunitate de a cunoaște direct oferta de forță de muncă, de a recruta și selecta personal direct, fără intermediari, în funcție de cerințele concrete ale locului de muncă pe care îl oferă” se precizează într-un comunicat semnat de Daniel Oltean, directorul executiv al AJOFM Vaslui. (Bogdan RUSU)

Vineri, 26 septembrie, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Vaslui va organiza „Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți”. În situația în care județul Vaslui excelează la „producția” de șomeri, această bursă este binevenită, deoarece nu sunt excluși șomerii cu vechime în baza de date a AJOFM. Cei interesați vor afla direct care este oferta anagajatorilor prezenți și vor afla care sunt meseriile la mare căutare pe piața muncii. “Pe această cale, informăm agenții economici că participarea la bursă este gratuită și ea reprezintă o oportunitate de a cunoaște direct oferta de forță de muncă, de a recruta și selecta…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: