Home » Social » Urmarire ca-n filme in zona Bariera, in Braila (P)

Urmarire ca-n filme in zona Bariera, in Braila (P)

Patru indivizi verzi au fost surprinsi jefuind un delivery boy

Patru indivizi au fost surprinsi in jurul orei 21.00, in zona Bariera, jefuind un delivery boy. Un martor declara ca: “Baiatul parea foarte speriat de acestia, dar in acelasi timp parea ca ii cunoaste”. Conform celorlalti martori, delivery boy-ul a fost daramat de pe scouter-ul sau de livrare. Indivizii i-au furat toate cutiile de pizza dupa care s-au facut nevazuti. Intervievat de autoritati, baiatul cu pizza a declarat: „Ne-a spus seful sa fim atenti cu livrarile, mai ales in perioada asta in care Testoasele Ninja sunt la Cinema. Sunt foarte mari amatori de pizza!”

Testoasele Ninja au fost date in urmarire generala. Pizzeria Arena ofera recompensa pentru orice informatie care ar putea duce la capturarea testoaselor.

Patru indivizi verzi au fost surprinsi jefuind un delivery boy Patru indivizi au fost surprinsi in jurul orei 21.00, in zona Bariera, jefuind un delivery boy. Un martor declara ca: “Baiatul parea foarte speriat de acestia, dar in acelasi timp parea ca ii cunoaste”. Conform celorlalti martori, delivery boy-ul a fost daramat de pe scouter-ul sau de livrare. Indivizii i-au furat toate cutiile de pizza dupa care s-au facut nevazuti. Intervievat de autoritati, baiatul cu pizza a declarat: „Ne-a spus seful sa fim atenti cu livrarile, mai ales in perioada asta in care Testoasele Ninja sunt la Cinema. Sunt foarte…

Review Overview

User Rating: 4.58 ( 2 votes)

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: