Home / Sanatate / Incendiu de la o țigară uitată aprinsă

Incendiu de la o țigară uitată aprinsă

Un bărbat în vârstă de 66 de ani, din localitatea Chițoc, a ajuns, ieri dimineață, la Spitalul Județean de Urgență Vaslui intoxicat cu monoxid de carbon în urma unui incendiu izbucnit la locuința sa.

Din primele informații, se pare că incendiul ar fi pornit de la o țigară uitată aprinsă.

“Un bărbat în vârstă de 66 de ani, intoxicat cu monoxid de carbon, a fost preluat de echipajul de pe salvare și transportat la spital unde va fi supus unor investigații amănunțite. Este posibil ca el să fi adormit cu țigara aprinsăși aceasta să fie cauza incendiului”, a declarat managerul Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui, Aurora Popa.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Vaslui au stins incendiul și în continuare sunt efectuate cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzei izbucnirii acestuia. (G.V.)

Un bărbat în vârstă de 66 de ani, din localitatea Chițoc, a ajuns, ieri dimineață, la Spitalul Județean de Urgență Vaslui intoxicat cu monoxid de carbon în urma unui incendiu izbucnit la locuința sa. Din primele informații, se pare că incendiul ar fi pornit de la o țigară uitată aprinsă. “Un bărbat în vârstă de 66 de ani, intoxicat cu monoxid de carbon, a fost preluat de echipajul de pe salvare și transportat la spital unde va fi supus unor investigații amănunțite. Este posibil ca el să fi adormit cu țigara aprinsăși aceasta să fie cauza incendiului”, a declarat managerul…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

O nouă victorie în instanță! O fostă angajată a spitalului din Bârlad a câștigat procesul cu instituția

Curtea de Apel Iași a ...

Spitalul din Bârlad intră în rândul lumii. Organizează concurs pentru funcția de director medical

În sfârșit, minunea s-a petrecut! ...

Ceva e putred în Danemarca! După proba practică a fost reprogramat și interviul candidaților înscriși la concursul pentru posturile de asistenți medicali

De neconceput! Candidații care s-au ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: