Home » Justitie » Mii de vasluieni dețin arme de foc

Mii de vasluieni dețin arme de foc

În județul Vaslui figurază 2.641 de arme înregistrare, letale și neletale, deținute de 2.127 de persoane.

De la începutul anului, au fost eliberate 101 permise de port armăși 138 autorizații pentru procurarea de arme. Dintre acestea, 103 fac parte din categoria celor letale, iar 35 sunt catalogate drept neletale.

Au fost descoperite și nereguli la posesorii de arme, astfel polițiștii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase au ridicat în vederea confiscării 53 de arme letale și 33 neletale și 1.544 cartușe de diferite calibre. Au fost suspendate șase permise de port armă, iar un număr de 122 au fost anulate, din cauza neprezentării la vizarea permisului de armă, la expirarea valabilității acestuia. (G.V.)

În județul Vaslui figurază 2.641 de arme înregistrare, letale și neletale, deținute de 2.127 de persoane. De la începutul anului, au fost eliberate 101 permise de port armăși 138 autorizații pentru procurarea de arme. Dintre acestea, 103 fac parte din categoria celor letale, iar 35 sunt catalogate drept neletale. Au fost descoperite și nereguli la posesorii de arme, astfel polițiștii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase au ridicat în vederea confiscării 53 de arme letale și 33 neletale și 1.544 cartușe de diferite calibre. Au fost suspendate șase permise de port armă, iar un număr de 122 au fost anulate, din…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: