Home » Social » Centru de informare turistică

Centru de informare turistică

Acesta va fi construit la Bârlad cu bani oferiți în cadrul unui proiect de către Uniunea Europeană.

În curând, la Bârlad, va lua ființă Centrul de promovare și informare turistică, un obiectiv realizat cu bani europeni ce va avea drept scop promovarea obiectivelor turistice ale Bârladului.

Centrul va fi ridicat chiar la intrarea în Grădina Publică, în același pachet intrând o parcare auto, dar și panouri electrice de informare turistică, ce vor fi montate pe stradă.

Pe 22 august a avut loc vizita de precontractare, în care reprezentanții Autorității Naționale pentru Turism au verificat documentele și terenul pus la dispoziție pentru construirea centrului de informare”, a declarat primarul Constantin Constantinescu.

Proiectul de realizare a Centrului de promovare a turismului a fost depus la Ministerul Turismului încă din aprilie 2012. Valoarea proiectului este de 630 mii de lei, din care 2% reprezintă cofinanțare de la bugetul local. Conform datelor din contract, centrul de informare și promovare turistică din Bârlad va fi deschis publicului în decembrie 2015. (Mihaela NICULESCU)

Acesta va fi construit la Bârlad cu bani oferiți în cadrul unui proiect de către Uniunea Europeană. În curând, la Bârlad, va lua ființă Centrul de promovare și informare turistică, un obiectiv realizat cu bani europeni ce va avea drept scop promovarea obiectivelor turistice ale Bârladului. Centrul va fi ridicat chiar la intrarea în Grădina Publică, în același pachet intrând o parcare auto, dar și panouri electrice de informare turistică, ce vor fi montate pe stradă. „Pe 22 august a avut loc vizita de precontractare, în care reprezentanții Autorității Naționale pentru Turism au verificat documentele și terenul pus la dispoziție…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

4 comments

  1. sa aiba ce distruge tiganii

  2. sa aiba ce strica p”i”randeii

  3. cat credeti ca vor tine ? pana vreun binevoitor sa le ia acasa ?

  4. la obiective turistice intra si:
    o gradina publica cu pavajul distrus si salcami uscati care cad pe tine?
    o gradina zoologica cu un pret de intrare nesimtit de mare?
    prodana cea buruienoasa si tulbure ?

%d blogeri au apreciat: