Home » Sport » Debut cu o înfrângere

Debut cu o înfrângere

Plini de entuziasm, după o absență de 15 ani din Liga Națională, jucătorii HC Vaslui nu au putut produce surpriza sâmbătă, pierzând în fața echipei HC Odorhei.

Deși începutul primei reprize a aparținut oaspeților, ei reușind chiar să se distanțeze la trei goluri, tabela de marcat la pauză arăta 12-12. În cea de-a doua repriză, oaspeții s-au distanțat chiar la șase goluri, în minutul 43 scorul fiind 18-24. În minutul 52, a avut loc accidentarea jucătorului vasluian Marius Ignat la piciorul stâng, acesta fiind transportat la spital pentru mai multe investigații. Scorul final al partidei a fost 24-28 pentru oaspeți.

În pauza dintre reprize, oficialii au organizer două concursuri spre deliciul spectatorilor spectatorilor. Premiul a costat în echipament original de handbal, dar și emblema clubului.

George VARZARI

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=jVMNtvXqo88?list=UU_BLFXvEnW70ENsDWabx05Q&w=560&h=315]

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=KOaJk1yPc2s?list=UU_BLFXvEnW70ENsDWabx05Q&w=560&h=315]

Plini de entuziasm, după o absență de 15 ani din Liga Națională, jucătorii HC Vaslui nu au putut produce surpriza sâmbătă, pierzând în fața echipei HC Odorhei. Deși începutul primei reprize a aparținut oaspeților, ei reușind chiar să se distanțeze la trei goluri, tabela de marcat la pauză arăta 12-12. În cea de-a doua repriză, oaspeții s-au distanțat chiar la șase goluri, în minutul 43 scorul fiind 18-24. În minutul 52, a avut loc accidentarea jucătorului vasluian Marius Ignat la piciorul stâng, acesta fiind transportat la spital pentru mai multe investigații. Scorul final al partidei a fost 24-28 pentru oaspeți.…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: