Home » Sanatate » Nereguli sanitare la barurile din Vaslui

Nereguli sanitare la barurile din Vaslui

În urma unor controale efectuate de Direcția Sanitară Publică Vaslui în barurile din municipiul reședință, au fost descoperite numeroase nereguli, sancționte cu amenzi în valoare de 2.100 de lei.

În cadrul unor acțiuni de control inițiate de Ministerul Sănătății privind verificarea respectării normelor de comercializare a produselor din tutun, dar și în cadrul acțiunilor de control planificate la nivel județean, au fost verificate un număr de 54 de baruri. În urma verificărilor, au fost aplicate 36 de avertismente și șase amenzi contravenționale, în valoare de 2.100 lei.

Neregulile depistate vizau comercializarea țigărilor la bucată, fumatul în spațiu public închis, crearea de zgomot, nerespectarea orarului de funcționare, nerespectarea normelor de igienă în unitățile cu profil alimentar, precum și neefectuarea controlului medical periodic de către angajați și a cursurilor pentru însușirea noțiunilor fundamentale de igienă. Totodată, au fost întocmite grafice de conformare în vederea remedierii problemelor. De asemenea, au mai fost înregistrate două sesizări cu privire la poluarea fonică datorată organizării de discoteci, precum și depășirea programului de funcționare. (George VARZARI)

În urma unor controale efectuate de Direcția Sanitară Publică Vaslui în barurile din municipiul reședință, au fost descoperite numeroase nereguli, sancționte cu amenzi în valoare de 2.100 de lei. În cadrul unor acțiuni de control inițiate de Ministerul Sănătății privind verificarea respectării normelor de comercializare a produselor din tutun, dar și în cadrul acțiunilor de control planificate la nivel județean, au fost verificate un număr de 54 de baruri. În urma verificărilor, au fost aplicate 36 de avertismente și șase amenzi contravenționale, în valoare de 2.100 lei. Neregulile depistate vizau comercializarea țigărilor la bucată, fumatul în spațiu public închis, crearea…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: