Home » Sport » RC Bârlad a ”zdrobit” C.S.U Arad

RC Bârlad a ”zdrobit” C.S.U Arad

Rugbyștii bârlădeni au devenit lideri, după ce au învins pe terenul Rulmentul, echipa C.S.U Arad cu scorul de 29 la 0.

RC Bârlad a primit sâmbătă, pe teren propriu, vizita celor de la C.S.U Arad, într-o partidã din Divizia Natională de Seniori, partidă în urma cãreia bârlădenii au consemnat un nou succes, impunându-se cu scorul de 29 la 0.

”Prima repriză a fost mai grea, în schimb, în cea de-a doua repriză ne-am desfășurat jocul și am obținut mai multe puncte. Ne-am impus în fața celor de la C.S.U Arad cu scorul de 29 la 0”, ne-a declarat Ioan Harnagea, antrenorul RC Bârlad.

Dacă prima repriză a fost un pic mai dificilă, iar cei de la RC Bârlad s-au desprins mai greu pe tabelă, repriza a doua a fost decisivă. Rugbyștii bârlădenii au reușit să se impună în fața celor de la C.S.U Arad cu scorul de 29 la 0.

În urma acestei victorii RC Bârlad a trecut pe prima pozitie a clasamentului. Pe locul al doilea se află rugbyștii de la Iași, cu mențiunea că aceștia au cu un meci mai puțin jucat.

Rugbyștii bârlădenii se află acum în faza de play off, în primele patru echipe din Divizia Națională de Seniori.

Pe 13 septembrie RC Bârlad va juca cu echipa de pe locul trei, știința Petroșani. Meciul va fi unul destul de important, întrucât atunci se va stabili ordinea clasamentului final, se va stabili cine va juca în finală și cine în semifinală. (Daniela PORUMB)

Rugbyștii bârlădeni au devenit lideri, după ce au învins pe terenul Rulmentul, echipa C.S.U Arad cu scorul de 29 la 0. RC Bârlad a primit sâmbătă, pe teren propriu, vizita celor de la C.S.U Arad, într-o partidã din Divizia Natională de Seniori, partidă în urma cãreia bârlădenii au consemnat un nou succes, impunându-se cu scorul de 29 la 0. ”Prima repriză a fost mai grea, în schimb, în cea de-a doua repriză ne-am desfășurat jocul și am obținut mai multe puncte. Ne-am impus în fața celor de la C.S.U Arad cu scorul de 29 la 0”, ne-a declarat Ioan Harnagea,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: