Home » Justitie » Copil dispărut de cinci zile

Copil dispărut de cinci zile

Valerică Nicolae Ungureanu, în vârstă de 13 ani, din Municipiul Vaslui a plecat de acasă de joi fără a mai reveni până în prezent.

La momentul dispariției, minorul purta pantaloni până la genunchi, de culoare gri închis, tricou de culoare galbenă, iar în picioare purta papuci de plajă de culoare neagră. De asemenea, avea asupra sa un hanorac cu glugă de culoare gri, cu imprimeu.

Semnalmente: înălțime 1,30-1,40 m, greutate aproximativ 40 de kilograme, păr blond, tuns scurt, ochi albaștri și pistrui pe față. Ca semne particulare, minorul dispărut are două cicatrice pe abdomen.

În prezent, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Vaslui desfășoară activități pentru a-l găsi pe băiat. Cei care l-au văzut sau au informații care să ajute la găsirea lui, sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze gratuit la 112. (Roxana NĂSTASĂ)

Valerică Nicolae Ungureanu, în vârstă de 13 ani, din Municipiul Vaslui a plecat de acasă de joi fără a mai reveni până în prezent. La momentul dispariției, minorul purta pantaloni până la genunchi, de culoare gri închis, tricou de culoare galbenă, iar în picioare purta papuci de plajă de culoare neagră. De asemenea, avea asupra sa un hanorac cu glugă de culoare gri, cu imprimeu. Semnalmente: înălțime 1,30-1,40 m, greutate aproximativ 40 de kilograme, păr blond, tuns scurt, ochi albaștri și pistrui pe față. Ca semne particulare, minorul dispărut are două cicatrice pe abdomen. În prezent, polițiștii din cadrul Serviciului…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: