Home » Sanatate » A încercat să-și pună capăt zilelor îndopându-se cu pastile

A încercat să-și pună capăt zilelor îndopându-se cu pastile

Sătulă de problemele cu care se confrunta în ultima perioadă, o bârlădeancă a încercat să-și pună capăt zilelor. Este vorba despre o tânără de 19 ani, care a inghițit voluntar mai multe tablete de medicamente. Ea a înghițit nouă tablete de klabax și o tabletă de algolcalmin. De vină pentru starea în care a ajuns tânara este cel mai probabil o dezamăgire în dragoste.

Din fericire tânăra are acum o nouă șansă la viață, întrucât medicii au reușit să o salveze. Medicii i-au făcut spălături gastrice, iar apoi a fost externată. Tânara a refuzat controlul psihiatric.

Specialiștii spun că tentativele de suicid în rândul adolescenților apar atât din cauza fenomenelor hormonale și de maturizare emoțională inerente vârstei, cât și din cauza nivelului de presiune socială, profesională și materială, la care sunt tinerii supuși. Totuși, o mare parte dintre adolescenți recurg la o asemenea metodă și pentru a atrage atenția asupra problemelor cu care se confruntă.

Pe mâna medicilor bârlădeni a mai intrat un tânăr din Bârlad, în vârstă de 26 de ani, care a suferit un accident de circulație. Acesta avea un politraumatism și o fractură de craniu. Întrucât starea lui s-a agravat, el a fost transportat la Secție Neurochirurgie de la Iași. (D.P.)

Sătulă de problemele cu care se confrunta în ultima perioadă, o bârlădeancă a încercat să-și pună capăt zilelor. Este vorba despre o tânără de 19 ani, care a inghițit voluntar mai multe tablete de medicamente. Ea a înghițit nouă tablete de klabax și o tabletă de algolcalmin. De vină pentru starea în care a ajuns tânara este cel mai probabil o dezamăgire în dragoste. Din fericire tânăra are acum o nouă șansă la viață, întrucât medicii au reușit să o salveze. Medicii i-au făcut spălături gastrice, iar apoi a fost externată. Tânara a refuzat controlul psihiatric. Specialiștii spun că tentativele…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: