Home » Administratie » Bâlci profitabil la Bârlad

Bâlci profitabil la Bârlad

Bâlciul de anul acesta a fost la Bârlad un succes, cel puțin în privința încasărilor. Administrația Piețelor a reușit să încaseze cu 30.000 de lei mai mult decât anul trecut, din închirierea spațiilor la bâlci.

Până la temeiul bâlciului (29 august), parcul de distracții, berea, mititeii, tarabele cu obiecte de olărit, ceramică sau mărunțișuri au avut mare căutare. Este adevărat că vânzătorii de haine de blană nu au făcut cine știe ce vânzare, dovedindu-se încă o dată că sărăcia în zonă e un lucru evident. Când vine vorba de distracții însă, bârlădenii nu se uită la bani. Mașinuțele, caruselele și celelalte mijloace de distracție au atras ca un magnet pe cei veniți la bâlci, fie copii, fie adulți.

Proprietarii parcului de distracții au plecat mulțumiți, cu încasări considerabile, dar numai după ce au „alimentat” bugetul orașului cu suma de 270.000 de lei, față de cei 240.000 de lei lăsați anul trecut. (Mihaela NICULESCU)

Bâlciul de anul acesta a fost la Bârlad un succes, cel puțin în privința încasărilor. Administrația Piețelor a reușit să încaseze cu 30.000 de lei mai mult decât anul trecut, din închirierea spațiilor la bâlci. Până la temeiul bâlciului (29 august), parcul de distracții, berea, mititeii, tarabele cu obiecte de olărit, ceramică sau mărunțișuri au avut mare căutare. Este adevărat că vânzătorii de haine de blană nu au făcut cine știe ce vânzare, dovedindu-se încă o dată că sărăcia în zonă e un lucru evident. Când vine vorba de distracții însă, bârlădenii nu se uită la bani. Mașinuțele, caruselele și…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

One comment

  1. Si acum start la furat.

%d blogeri au apreciat: