Home » Sport » HC Vaslui va întâlni Energia Pandurii Târgu Jiu

HC Vaslui va întâlni Energia Pandurii Târgu Jiu

În cadrul etapei a doua a Ligii Naționale, HC Vaslui va întâlni echipa din Târgu Jiu, în deplasare.

George VARZARI

Sâmbătă, formația vasluiană antrenată de cuplul Bibirig – Laurențiu Cozma va întâlni, în deplasare, Energia Pandurii Târgu Jiu. Meciul se va disputa la Sala Sporturilor din Târgu Jiu, de la ora 17:30.

Oficialii clubului HC Vaslui au anunțat că nu își permit să asigure transport pentru suporteri, dar că s-ar bucura dacă fanii hanbdbalului din Vaslui vor face deplasarea la Targu Jiu pentru a-și susține echipa favorită.

Amintim că sâmbătă, HC Vaslui a fost învinsă, scor 28-24 (12-12), de către HC Odorhei, meci care a contat pentru prima etapă a Ligii Naționale.

În cadrul etapei a doua a Ligii Naționale, HC Vaslui va întâlni echipa din Târgu Jiu, în deplasare. George VARZARI Sâmbătă, formația vasluiană antrenată de cuplul Bibirig - Laurențiu Cozma va întâlni, în deplasare, Energia Pandurii Târgu Jiu. Meciul se va disputa la Sala Sporturilor din Târgu Jiu, de la ora 17:30. Oficialii clubului HC Vaslui au anunțat că nu își permit să asigure transport pentru suporteri, dar că s-ar bucura dacă fanii hanbdbalului din Vaslui vor face deplasarea la Targu Jiu pentru a-și susține echipa favorită. Amintim că sâmbătă, HC Vaslui a fost învinsă, scor 28-24 (12-12), de către…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: