Home » Invatamant » Începe nebunia inscrierilor la facultate!

Începe nebunia inscrierilor la facultate!

După afișarea rezultatelor finale la examenul de bacalureat – sesiunea de toamnă, fericiții absolvenți cu diplomă de bacalaureat se vor putea înscrie la facultate. Astfel, în perioada următoare se vor organiza concursuri de admitere pentru studiile de licență, care vor viza locurile rămase disponibile după sesiunea de vară.

La Universitatea „Alexandru Ioan-Cuza” din Iași, unde absolvenții vasluieni dau năvală în fiecare an, cei interesați își pot depune dosarele de înscriere în perioada 8-10 septembrie, urmând ca în perioada 11-13 septembrie să aibă loc selecția candidaților și afișarea rezultatelor. Facultățile care vor scoate locuri la concurs, precum și numărul de locuri rămase libere vor fi anunțate săptămâna viitoare, moment în care doritorii vor ști ce alegeri pot face. (Roxana NĂSTASĂ)

După afișarea rezultatelor finale la examenul de bacalureat - sesiunea de toamnă, fericiții absolvenți cu diplomă de bacalaureat se vor putea înscrie la facultate. Astfel, în perioada următoare se vor organiza concursuri de admitere pentru studiile de licență, care vor viza locurile rămase disponibile după sesiunea de vară. La Universitatea "Alexandru Ioan-Cuza" din Iași, unde absolvenții vasluieni dau năvală în fiecare an, cei interesați își pot depune dosarele de înscriere în perioada 8-10 septembrie, urmând ca în perioada 11-13 septembrie să aibă loc selecția candidaților și afișarea rezultatelor. Facultățile care vor scoate locuri la concurs, precum și numărul de locuri…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile