Home » Justitie » Accident grav la Crețești

Accident grav la Crețești

Un tânăr în vârstă de de 33 de ani a decedat, ieri, iar alți doi au fost răniții grav, în urma unui accident petrecut pe DN24B, pe raza comunei Crețești.

„Un autoturism condus din direcția Huși – Crasna de un bărbat de 37 ani, a intrat într-un cap de pod după ce, într-o curbă la stânga, șoferul a pierdut controlul asupra direcției de deplasare. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a trei persoane, conducătorul auto și cei doi pasageri, în vârstă de 32, respectiv 33 de ani”, a declarat responsabilul cu relațiile mass-media din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui, Alina Tonică.

Cei trei au fost transportați la Spitalul Municipal din Huși, cu multiple traumatisme și fracturi. Bărbatul în vârstă de 33 de ani care a suferit o fractură de bază de craniu a fost transferat la Spitalul de Neurochirurgie din Iași, unde a decedat. Conducătorului auto i s-au recoltat probe biologice pentru a se stabili dacă acesta era în stare de ebrietate la momentul producerii accidentului. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală și ucidere din culpă. (Roxana NĂSTASĂ)

Un tânăr în vârstă de de 33 de ani a decedat, ieri, iar alți doi au fost răniții grav, în urma unui accident petrecut pe DN24B, pe raza comunei Crețești. "Un autoturism condus din direcția Huși - Crasna de un bărbat de 37 ani, a intrat într-un cap de pod după ce, într-o curbă la stânga, șoferul a pierdut controlul asupra direcției de deplasare. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a trei persoane, conducătorul auto și cei doi pasageri, în vârstă de 32, respectiv 33 de ani", a declarat responsabilul cu relațiile mass-media din cadrul Inspectoratului de Poliție al…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: