Home » Justitie » A atacat un agricultor cu securea, coasa și cuțitul

A atacat un agricultor cu securea, coasa și cuțitul

Un bărbat din Bârlad a fost arestat pentru 30 de zile, după ce, nervos că a fost prins la furat, a încercat de mai multe ori să agrezeze un alt bărbat cu o secure, un cuțit și cu o furcă.

Este vorba despre M. Năstăsie, în vârstă de 63 de ani, din Bârlad, care a fost surprins în timp ce fura porumb de pe o tarla, chiar de proprietar. Înfuriat la culme că nu poate pleca cu porumbul acasă, a sărit la bătaie cu securea. După o luptă corp la corp, proprietarul a reușit să-i ia securea din mână, iar hoțul a rupt-o la fugă.

Nemulțumit că nu a reușit să-și ducă planul la bun sfârșit, M. Năstăsie a revenit în lanul de porumb, cu un cuțit și o furcă, în intenția de a-l ataca pe proprietar, însă acesta a reușit să-i smulgă furca din mână. Într-o ultimă încercare disperată, hoțul l-a atacat cu cuțitul și a reușit, în cele din urmă, să-i producă proprietarului răni serioase la brațul stâng.

Având în vedere gravitatea acestei fapte, dar și din cauză că M. Năstăsie avea antecedente penale, Judecătoria Bârlad a decis emită pe numele său mandat de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată. (Daniela PORUMB)

Un bărbat din Bârlad a fost arestat pentru 30 de zile, după ce, nervos că a fost prins la furat, a încercat de mai multe ori să agrezeze un alt bărbat cu o secure, un cuțit și cu o furcă. Este vorba despre M. Năstăsie, în vârstă de 63 de ani, din Bârlad, care a fost surprins în timp ce fura porumb de pe o tarla, chiar de proprietar. Înfuriat la culme că nu poate pleca cu porumbul acasă, a sărit la bătaie cu securea. După o luptă corp la corp, proprietarul a reușit să-i ia securea din mână, iar…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: