Home » Sport » Gorjenii mizează pe victorie

Gorjenii mizează pe victorie

HC Vaslui va întâlni sâmbătă Energia Pandurii Târgu Jiu, în deplasare. Președintele echipei gazdă, Liviu Andrieș, a declarat ieri că mizează pe victorie.

Deși jucătorii gorjeni vin după un eșec la limită cu Potaissa Turda (27-26), președintele formației Energia Pandurii Târgu Jiu, Liviu Andrieș, a menționat că jucătorii săi trebuie să se mobilizeze și să câștige cele trei puncte puse la bătaie în meciul cu HC Vaslui.

“Eu zic că sâmbătă suntem obligați să câștigăm, prin statutul pe care îl avem în comparație cu cei de la Vaslui, dar ne așteaptă un meci foarte greu. (…) E un meci greu, dar asta nu ne împiedică să ne mobilizăm și să câștigăm cele trei puncte care sunt puse în joc”, a declarat Liviu Andrieș, care are trei jucători indisponibili.

HC Vaslui vine după o înfrângere pe teren propriu cu HC Odorhei, scor 24-28 (12-12), în cadrul primei etape a Ligii Naționale. (George VARZARI)

HC Vaslui va întâlni sâmbătă Energia Pandurii Târgu Jiu, în deplasare. Președintele echipei gazdă, Liviu Andrieș, a declarat ieri că mizează pe victorie. Deși jucătorii gorjeni vin după un eșec la limită cu Potaissa Turda (27-26), președintele formației Energia Pandurii Târgu Jiu, Liviu Andrieș, a menționat că jucătorii săi trebuie să se mobilizeze și să câștige cele trei puncte puse la bătaie în meciul cu HC Vaslui. “Eu zic că sâmbătă suntem obligați să câștigăm, prin statutul pe care îl avem în comparație cu cei de la Vaslui, dar ne așteaptă un meci foarte greu. (...) E un meci greu,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: