Home » Invatamant » Profesorii vasluieni visează la funcții

Profesorii vasluieni visează la funcții

Peste 30 de profesori vasluieni visează la postul de director sau de inspector școlar.

Pentru a putea spera la un fotoliu de director sau de inspector școlar profesorii trebuie să facă parte din Corpul de experți în management educațional.

În perioada 20-29 august, visătorii de funcții au avut posibilitatea să se înscrie on-line la acest curs de perfecționare. Ei și-au oferit astfel șansa de a spera să adere la un post de director. În județul Vaslui s-au înscris 34 de profesori. Toți cei 34 de candidați din județul Vaslui au trecut cu bine de selecția on-line, realizată înainte de verificarea conformității declarațiilor din formularul de înscriere cu criteriile prevăzute în metodologie. Aceștia trebuie să depună portofoliul complet prin care să ateste absolvirea unor programe de formare în domeniul managementului educațional, experiența managerială, performanțele deosebite în inovarea didactică sau managerială, precum și participarea la diverse proiecte.

Pentru a putea participa la următoarea etapă a selecției, portofoliile trebuie depuse la secretariatul Inspectoratului școlar Județean (ISJ) Vaslui, în perioada 1 – 10 septembrie.

La nivel național numărul celor care vânează funcții depășește 1.400, cei mai mulți înscriindu-se din județul Bacău – 104.

Concursul se va finaliza pe 7 octombrie, când va fi emis ordinul de ministru privind înscrierea cadrelor didactice declarate promovate în Registrul național al experților în management educațional.

Aceasta este a doua serie organizată în 2014, în urma evaluării portofoliilor depuse în prima sesiune, 14 cadre didactice au promovat (Daniela PORUMB)

Peste 30 de profesori vasluieni visează la postul de director sau de inspector școlar. Pentru a putea spera la un fotoliu de director sau de inspector școlar profesorii trebuie să facă parte din Corpul de experți în management educațional. În perioada 20-29 august, visătorii de funcții au avut posibilitatea să se înscrie on-line la acest curs de perfecționare. Ei și-au oferit astfel șansa de a spera să adere la un post de director. În județul Vaslui s-au înscris 34 de profesori. Toți cei 34 de candidați din județul Vaslui au trecut cu bine de selecția on-line, realizată înainte de verificarea…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: