Home » Business » RCS&RDS duce la un nou minim abonamentul cu apeluri nelimitate – 4 euro, dar nu pentru oricine

RCS&RDS duce la un nou minim abonamentul cu apeluri nelimitate – 4 euro, dar nu pentru oricine

Compania de cablu RCS&RDS a mai doborât un record pe piața locală de comunicații, lansând cea mai agresivă ofertă comercială disponibilă vreodată pentru un abonament de telefonie mobilă cu apeluri nelimitate în orice rețea – reducând de la 5 la 4 euro pe lună tariful planului “Digi Mobil Optim”, însă oferta vine cu o serie de “steluțe”: prețul e disponibil doar pentru utilizatorii care cumpără două asemenea abonamente și sunt deja clienți ai serviciilor de internet fix și TV (cablu sau satelit).

“Începând de astăzi, 03 septembrie, prețul abonamentului Digi Mobil Optim Nelimitat, scade de la 5 euro la 4 euro/lună (TVA inclus).Reducerea tarifului de la 5 euro la 4 euro/lună (TVA inclus) se aplică tuturor clienților persoane fizice care optează pentru cel puțin două abonamente Digi Mobil Optim Nelimitat și sunt clienți la serviciile de internet Digi Net și televiziune Digi TV Cablu sau Satelit”, conform datelor comunicate de operator.

“Prin acestă reducere de preț dorim săîi încurajăm pe clienții noștri să comunice nelimitat cu membrii familiei și cu prietenii, la cele mai accesibile prețuri. De asemenea, continuăm să ne răsplătim abonații pentru loialitatea și încrederea pe care o arată, așa cum am făcut-o întotdeaua prin diverse inițiative, de la creșterea gratuită a vitezelor la internet, la extinderea grilei de canale TV sau prin conținut variat, exclusiv și de calitate” a declarat Valentin Popoviciu, director de dezvoltare al RCS & RDS.

Mutarea RCS&RDS vine la scurt timp după ce, potrivit comentariilor publicate de diferiți utilizatori pe forumuri, operatorul de telefonie mobilă Cosmote ar fi oferit unor clienți cărora le expirau contractele de abonament abonamente cu apeluri nelimitate la suma de 5 euro, egalând astfel oferta extrem de agresivă a operatorului de cablu.

Prețurile Digi pentru ceilalți clienți

 Abonații RCS & RDS la serviciile Digi Net sau Digi TV Cablu/Satelit care achiziționează doar un abonament Digi Mobil Optim Nelimitat, plătesc 7 euro/lună (TVA inclus), iar la încheierea celui de-al doilea abonament Digi Mobil, vor achita 5 euro/lună (TVA inclus) pentru fiecare abonament în parte. Persoanele care încheie un abonament Digi Mobil Optim Nelimitat și nu sunt clienți la serviciile de internet fix sau televiziune, plătesc un tarif de 10 euro/lună (TVA inclus) și 7 euro/lună, (TVA inclus) dacă achiziționează două abonamente Digi Mobil Optim Nelimitat.

Abonamentul Digi Mobil Optim Nelimitat include convorbiri nelimitate în orice rețea naționalăși în unele rețele internaționale, internet mobil nelimitat în rețeaua proprie, primii 5 GB trafic fără limitare de viteză, cu viteză de acces de până la 21,6 Mbps și 100 MB/lună pentru date în roaming național (prin rețeaua Vodafone), pe care clienții îi pot utiliza gratuit până la 30 septembrie 2014.

Contextul de piață în care apare oferta

 RCS&RDS pare să aibă în plan, prin această ofertă agresivă, nu doar să crească pe zona de telefonie mobilă unde este cel mai mic jucător, ci și să își și protejeze baza de clienți de pe internet fix și TV, unde este liderul pieței și este astfel constat atacat de companii ca UPC și Romtelecom.

Din punctul de vedere al clienților interesați de fotbalul intern, un punct slab pentru RCS&RDS este faptul că operatorul nu a semnat la fel ca rivalii de la UPC și Romtelecom un acord pentru difuzarea meciurilor din Liga 1 de fotbal. În acest context unii dintre clienții RCS&RDS ar putea fi tentați să plece la Romtelecom sau UPC. În anii trecuți RCS&RDS a difuzat cea mai mare parte a meciurilor din Liga 1 de fotbal.

La jumătatea anului trecut, RCS&RDS avea 1,1 milioane de clienți pentru serviciile de telefonie mobilă, fiind astfel cel mai mic jucător de pe piață, după Orange, Vodafone și Cosmote. Cel mai important business al RCS&RDS este cablul TV, pentru care compania are 2,4 milioane de abonamente.

Sursa: zf.ro

Compania de cablu RCS&RDS a mai doborât un record pe piața locală de comunicații, lansând cea mai agresivă ofertă comercială disponibilă vreodată pentru un abonament de telefonie mobilă cu apeluri nelimitate în orice rețea - reducând de la 5 la 4 euro pe lună tariful planului “Digi Mobil Optim”, însă oferta vine cu o serie de “steluțe”: prețul e disponibil doar pentru utilizatorii care cumpără două asemenea abonamente și sunt deja clienți ai serviciilor de internet fix și TV (cablu sau satelit). “Începând de astăzi, 03 septembrie, prețul abonamentului Digi Mobil Optim Nelimitat, scade de la 5 euro la 4…

Review Overview

User Rating: 3.65 ( 1 votes)

About Mihai Vasile

One comment

  1. Pretul este unul foarte bun insa acoperirea Rds este foarte mica, in afara oraselor mari nu prea mai ai semnal.

%d blogeri au apreciat: