Home » Justitie » Țigări de contrabandă descoperite în rezervorul unui microbuz

Țigări de contrabandă descoperite în rezervorul unui microbuz

Alaltăieri, în jurul orei 16.30 s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea, pentru efectuarea formalităților necesare trecerii frontierei, Igor V. în vârstă de 26 de ani, cu cetățenie română și basarabeană, care conducea un microbuz marca Mercedes.

În baza analizei de risc, polițiștii de frontieră au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amănunțit asupra mijlocului de transport. În urma controlului, echipa comună formată din polițiști de frontieră și inspectori vamali a descoperit, ascunse și nedeclarate, 10.200 de țigarete mărcile Winston Blue și Ritm Clasic, acu timbru de acciză Republica Moldova. Țigările au fost confiscate, iar conducătorul auto s-a ales cu o amendă în valoare de 10.000 lei. (Roxana NĂSTASĂ)

Alaltăieri, în jurul orei 16.30 s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea, pentru efectuarea formalităților necesare trecerii frontierei, Igor V. în vârstă de 26 de ani, cu cetățenie română și basarabeană, care conducea un microbuz marca Mercedes. În baza analizei de risc, polițiștii de frontieră au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amănunțit asupra mijlocului de transport. În urma controlului, echipa comună formată din polițiști de frontieră și inspectori vamali a descoperit, ascunse și nedeclarate, 10.200 de țigarete mărcile Winston Blue și Ritm Clasic, acu timbru de acciză Republica Moldova. Țigările au fost confiscate, iar conducătorul auto s-a…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: