Home » Social » A căzut de pe cal într-un țăruș

A căzut de pe cal într-un țăruș

Un copil de numai 14 ani, din localitatea Siliștea, comuna Pungești, a fost victima unui accident stupid. Aseară, copilul a căzut de pe cal și a aterizat într-un țăruș, care i-a străpuns abdomenul. Potrivit spuselor medicilor de pe ambulanță, rănile provocate astfel sunt destul de severe.

“Copilul a suferit o plagă abdominală penetrantă, aflându-se în stare gravă. Când a fost preluat de echipajul nostru, era în stare de conștiență”, ne-a declarat Aurora Popa, managerul Serviciului de Ambulanță al Județului Vaslui.

Dată fiind complexitatea rănii, minorul a fost transportat la Spitalul de copii “Sfânta Maria” Iași, unde a fost supus unei intervenții chirurgicale. (A.S.)

Un copil de numai 14 ani, din localitatea Siliștea, comuna Pungești, a fost victima unui accident stupid. Aseară, copilul a căzut de pe cal și a aterizat într-un țăruș, care i-a străpuns abdomenul. Potrivit spuselor medicilor de pe ambulanță, rănile provocate astfel sunt destul de severe. “Copilul a suferit o plagă abdominală penetrantă, aflându-se în stare gravă. Când a fost preluat de echipajul nostru, era în stare de conștiență”, ne-a declarat Aurora Popa, managerul Serviciului de Ambulanță al Județului Vaslui. Dată fiind complexitatea rănii, minorul a fost transportat la Spitalul de copii “Sfânta Maria” Iași, unde a fost supus unei…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile