Home » Invatamant » S-au ales elevii de clasa a V-a care vor învăța la LMK

S-au ales elevii de clasa a V-a care vor învăța la LMK

Pentru anul școlar 2014-2015, Liceul Teoretic „Mihail Kogălceanu” din Vaslui a organizat o clasă de-a V-a. S-au înscris 47de elevi, iar pentru a selecta 30, cât prevede planul de școlarizare, s-a organizat o testare de o oră la limba română și o oră la matematică. Din cei 47, doar 45 au fost prezenți, fiind aleși 32, asta pentru că ultmii trei au obținut același punctaj.

„Comisia a fost formată din profesori care vor preda la clasa respectivă, pentru că ei vor lucra cu elevii. Tezele au fost corectate sigilate, ca la orice examen serios, pentru că vrem performanță” a declarat Cătălin Ignat, directorul unității.

Totodată, conducerea și-a exprimat dorința de a face două clase de a V-a pe viitor.

„Vor mulți elevi să vină la noi în primul rând datorită performanței, dar și pentru că învățăm dimineața. Pe viitor, dorim să facem două clase, pentru că elevi sigur vom avea, însă nu dispunem de spațiu momentan” a mai spus Ignat. (Roxana NĂSTASĂ)

Pentru anul școlar 2014-2015, Liceul Teoretic "Mihail Kogălceanu" din Vaslui a organizat o clasă de-a V-a. S-au înscris 47de elevi, iar pentru a selecta 30, cât prevede planul de școlarizare, s-a organizat o testare de o oră la limba română și o oră la matematică. Din cei 47, doar 45 au fost prezenți, fiind aleși 32, asta pentru că ultmii trei au obținut același punctaj. "Comisia a fost formată din profesori care vor preda la clasa respectivă, pentru că ei vor lucra cu elevii. Tezele au fost corectate sigilate, ca la orice examen serios, pentru că vrem performanță" a declarat…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: