Home » National » Băsescu: Iliescu a protejat sistemul, Constantinescu a fost înfrânt, eu am îngenuncheat sistemul

Băsescu: Iliescu a protejat sistemul, Constantinescu a fost înfrânt, eu am îngenuncheat sistemul

Președintele Traian Băsescu a spus, sâmbătă seară, că de zece ani este într-o dispută cu sistemul, pe care Ion Iliescu l-a protejat și care l-a înfrânt pe Emil Constantinescu, adăugând că el a reușit să îngenuncheze acest sistem.

Băsescu a fost întrebat, sâmbătă seară, la finalul vizitei de la Sânnicolau Mare, cum comentează propunerea lui Călin Popescu Tăriceanu privind o nouă suspendare a sa din funcție, șeful statului evitând un răspuns direct.

”De zece ani sunt într-o dispută cu sistemul, pe care domnul Iliescu l-a protejat pentru că așa a înțeles el, un sistem care pe domnul președinte Constantinescu l-a înfrânt, așa cum declara chiar el, sistem pe care eu zic că l-am îngenuncheat. A fost o luptă cumplită, dar energia mi-am luat-o de la oameni și aici sunt mulți oameni care au crezut în mine”, a spus președintele Băsescu.

Șeful statului s-a aflat, sâmbătă seară, la Sânnicolau Mare, unde a luat parte la Zilele orașului.

Sursa: mediafax.ro

Președintele Traian Băsescu a spus, sâmbătă seară, că de zece ani este într-o dispută cu sistemul, pe care Ion Iliescu l-a protejat și care l-a înfrânt pe Emil Constantinescu, adăugând că el a reușit să îngenuncheze acest sistem. Băsescu a fost întrebat, sâmbătă seară, la finalul vizitei de la Sânnicolau Mare, cum comentează propunerea lui Călin Popescu Tăriceanu privind o nouă suspendare a sa din funcție, șeful statului evitând un răspuns direct. ”De zece ani sunt într-o dispută cu sistemul, pe care domnul Iliescu l-a protejat pentru că așa a înțeles el, un sistem care pe domnul președinte Constantinescu l-a…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: