Home » Social » Club Diplomat: un restaurant cu design rafinat (P)

Club Diplomat: un restaurant cu design rafinat (P)

Daca ar trebui sa gasesc un singur cuvant care sa descrie pe deplin restaurantul Club Diplomat din Bucuresti, acela ar fi rafinat. Decorul inunda de eleganta si stil, iar atmosfera este placuta, feerica.

In galeria de imagini disponibila pe site-ul Club Diplomat, puteti sa observati cum in design-ul localului, clasicul se impleteste cu modernul. Detaliile clasice sustin istoria indelungata a localului, de aproape 100 de ani. Eleganta si rafinamentul acestor detalii care s-au pastrat atat de bine ne sugereaza ca de-a lungul timpului pragul restaurantului a fost trecut de multi aristocrati si oameni de elita.

Cu trecerea timpului, in restaurant au aparut si cateva detalii moderne, care se imbina perfect si completeaza decorul clasic. Se stie ca un amestec armonios de clasic cu modern este greu de realizat, insa Club Diplomat a reusit sa obtina un rezultat omogen si placut ochiului.

Clasic – din trecut

In local predomina stilul si ornamentele clasice, care se regasesc in: tavanul foarte inalt, draperiile lungi care amintesc de salile balurilor din palate si castele, semineul de o statura impresionanta, dulapurile cu detalii antice etc. Toate acestea transforma atmosfera din restaurant intr-una plina de rafinament si eleganta. In acest local va veti simti ca si cum ati calatori in trecut si ati participa la o serata aristocrata.

Modern – din prezent

Detaliile clasice sunt completate ingenios de cateva elemente moderne: fotoliile colorate divers, candelabrele minimaliste si oglinda mare pozitionata pe un perete sunt doar cateva dintre aceste detalii din prezent. Prin ele, design-ul interior al restaurantului capata contur; tot ele, pun si mai mult in valoare ornamentele clasice.

Acestea fiind spuse, pentru o seara excelenta alaturi de prieteni sau familie, alegeti Club Diplomat si va veti simti extraordinar. Intr-o atmosfera linistita, placuta si relaxanta veti putea savura preparate de exceptie, iesite din mana bucatarilor priceputi ai Clubului Diplomat. Iar dupa masa va veti putea continua iesirea printr-o plimbare placuta prin parcul Herastrau.

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: