Home » Social » Factura la apă se poate plăti și la automat

Factura la apă se poate plăti și la automat

Bârlădenii au posibilitatea să plătească facturile Aquavas și prin puncte de plată Pay Point.

Începând cu 1 septembrie, bârlădenii au la dispoziție o modalitate în plus de a-și plăti facturile pentru serviciile de apă și canalizare prestate de Aquavas, respectiv prin punctele Pay Point. În Bârlad există 25 de astfel de automate, majoritatea aflate în incinta unor magazine de cartier, iar comisionul este zero.

Până acum, consumatorii aveau ca variante de plată încasatorii angajați la Aquavas, la bancă, la casieria Aquavas.

În luna august am experimentat sistemul de plată a facturii cu ajutorul punctelor Pay Point și am avut surpriza unor încasări de peste 25.000 de lei. Se pare că este o modalitate comodă de plată a facturilor, preferată de mulți abonați. Pe lângă cele 25 de puncte existente la Bârlad, mai funcționează trei la Murgeni, unul la Tutova, unul la Raiu, două la Cârja și unul la Bădeana”, a declarat Vasile Ungureanu, directorul Aquavas Bârlad.

Soluția automatelor de plată a adus la bugetul Aquavas o economie de 50.000 de lei, bani cu care Aquavas ar fi trebuit să amenajeze casierii în mediul rural și să plătească personalul angajat.

Cu toate acestea, Ungureanu spune că nu se vor face restructurări printre încasatori și nici printre angajații casieriei. (Mihaela NICULESCU)

Bârlădenii au posibilitatea să plătească facturile Aquavas și prin puncte de plată Pay Point. Începând cu 1 septembrie, bârlădenii au la dispoziție o modalitate în plus de a-și plăti facturile pentru serviciile de apă și canalizare prestate de Aquavas, respectiv prin punctele Pay Point. În Bârlad există 25 de astfel de automate, majoritatea aflate în incinta unor magazine de cartier, iar comisionul este zero. Până acum, consumatorii aveau ca variante de plată încasatorii angajați la Aquavas, la bancă, la casieria Aquavas. „În luna august am experimentat sistemul de plată a facturii cu ajutorul punctelor Pay Point și am avut surpriza…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: