Home » Social » Vasluiul sub lupă – Săracii preoți bogați, bieții călugări săraci

Vasluiul sub lupă – Săracii preoți bogați, bieții călugări săraci

Biblia spunea că „mai lesne este a trece cămila prin urechile acului decât să intre bogatul în împărăția lui Dumnezeu”. Cu toate astea, nu toți slujitorii lui Dumnezeu respectă Sfânta Scriptură. Așa se face că în timp ce mai marii preoți se deplasează cu cele mai luxoase mașini și dorm la cele mai scumpe hoteluri, sărmanii călugări dorm pe unde apucă.

Pe cel din imagine, oropsit de soartă și vai de capul lui, l-a prins oboseala pe o bancă din oraș. Nici soarele atras de straiele sale negre, nici trecătorii, dar nici zgomotul mașinilor n-au stat în calea somnului ce l-a cuprins în ziua mare. (Roxana NĂSTASĂ)

Biblia spunea că "mai lesne este a trece cămila prin urechile acului decât să intre bogatul în împărăția lui Dumnezeu". Cu toate astea, nu toți slujitorii lui Dumnezeu respectă Sfânta Scriptură. Așa se face că în timp ce mai marii preoți se deplasează cu cele mai luxoase mașini și dorm la cele mai scumpe hoteluri, sărmanii călugări dorm pe unde apucă. Pe cel din imagine, oropsit de soartă și vai de capul lui, l-a prins oboseala pe o bancă din oraș. Nici soarele atras de straiele sale negre, nici trecătorii, dar nici zgomotul mașinilor n-au stat în calea somnului ce…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

One comment

  1. Tot asa e structurata si mafia cersetorilor

%d blogeri au apreciat: