Home » Social » Vechi, dar mândre – Bijuterii auto pe străzile din Bârlad și Vaslui

Vechi, dar mândre – Bijuterii auto pe străzile din Bârlad și Vaslui

Spectacol inedit pe bulevardul principal din Bârlad și în Centrul Civic al Vasluiului. Pasionații mașinilor de epocă au putut admira, vineri în jurul prânzului, mai multe mașini vechi de peste 50 de ani. Șoferii celorlalte autoturisme din trafic, precum și pietonii de pe trotuare au fost încântați să vadă aceste bijuterii pe străzile orașului.

masina-epoca2Atât pasionații, cât și curioșii dornici să vadă îndeaproape „bătrânele doamne” au așteptat nerăbdători pe bulevardul principal pentru a le surprinde, însă spre dezămăgirea lor, bijuteriile nu au venit în coloană, ci au trecut câte una la intervale mari de timp. S-au oprit însă pentru câteva ore la Vaslui, în Centrul Civic, unde au putut fi admirate.

Mașinile de epocă, care au trecut prin Bârlad, sunt înscrise la cea de-a XV-a ediție a Raliului Carpați Retro, organizată de Retromobil Club România și se desfășoară pe ruta București – Chișinău.

Vasluiul a fost ales drept loc pentru fuziunea participanților din București cu cei din nordul și din centrul țării.
La Raliul Carpați Retro sunt înscrise 46 de autovehicule, din 12 județe. Toate mașinile sunt deținătoare ale atestatului de vehicul istoric și sunt fabricate între anii 1931- 1983. (Daniela PORUMB)

Spectacol inedit pe bulevardul principal din Bârlad și în Centrul Civic al Vasluiului. Pasionații mașinilor de epocă au putut admira, vineri în jurul prânzului, mai multe mașini vechi de peste 50 de ani. Șoferii celorlalte autoturisme din trafic, precum și pietonii de pe trotuare au fost încântați să vadă aceste bijuterii pe străzile orașului. Atât pasionații, cât și curioșii dornici să vadă îndeaproape „bătrânele doamne” au așteptat nerăbdători pe bulevardul principal pentru a le surprinde, însă spre dezămăgirea lor, bijuteriile nu au venit în coloană, ci au trecut câte una la intervale mari de timp. S-au oprit însă pentru câteva…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile