Home » Social » Bursa locurilor de muncă pentru absolvenții 2014

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenții 2014

Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă (AJOFM) Vaslui va organiza, pe 26 septembrie, Bursa locurilor de muncă pentru absolvenții promoției 2014. Evenimentul va avea loca la sediile Centrului de Resurse Județean pentru Asistență Educațională din strada Donici, nr. 2 din Vaslui, strada Ștefan Procopiu, nr. 7 din Bârlad și Casa Armatei, strada General Teleman, nr. 6 din Huși.

Obiectivul evenimentului îl reprezintă creșterea gradului de ocupare pentru absolvenți, nefiind excluse alte categorii de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă. Totodată, evenimentul reprezintă o oportunitate pentru toți solicitanții de locuri de muncă interesați de a cunoaște mai bine piața muncii și ofertele de locuri de muncă, pentru a putea astfel să aleagă un loc de muncă conform pregătirii lor profesionale, sau în ultimă instanță să se reorinteze profesional spre ocupații cu posibilități mai mari de angajare pe termen mediu și lung.

Participarea la acest eveniment va fi o oportunitate nu numai pentru absolvenți, ci și pentru agenții economici care, vor avea prilejul a de a-și recruta personalul direct, fără intermediari, în funcție de cerințele concrete ale locului de muncă pe care îl oferă. (Roxana NĂSTASĂ)

Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă (AJOFM) Vaslui va organiza, pe 26 septembrie, Bursa locurilor de muncă pentru absolvenții promoției 2014. Evenimentul va avea loca la sediile Centrului de Resurse Județean pentru Asistență Educațională din strada Donici, nr. 2 din Vaslui, strada Ștefan Procopiu, nr. 7 din Bârlad și Casa Armatei, strada General Teleman, nr. 6 din Huși. Obiectivul evenimentului îl reprezintă creșterea gradului de ocupare pentru absolvenți, nefiind excluse alte categorii de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă. Totodată, evenimentul reprezintă o oportunitate pentru toți solicitanții de locuri de muncă interesați de a cunoaște mai…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile