Home » Justitie » Autovehicul fără drept de circulație în România depistat în trafic

Autovehicul fără drept de circulație în România depistat în trafic

Alaltăieri, la ora 21.10, polițiști de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Berezeni au oprit în trafic, pentru control, pe DN 24 A, o autoutilitară marca Ford Transit, înmatriculată în Bulgaria, condusă de cetățeanul român Ioan P., în vârstă de 45 ani.

La solicitarea lucrătorilor, bărbatul a prezentat certificatul care atestă efectuarea inspecției tehnice periodice și asigurare auto tip carte verde. Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că acestea sunt falsificate.

Polițiștii de frontieră au întocmit pe numele bărbatului lucrare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de uz de fals și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul înmatriculat în alt stat care nu are drept de circulație în România. (Roxana NĂSTASĂ)

Alaltăieri, la ora 21.10, polițiști de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Berezeni au oprit în trafic, pentru control, pe DN 24 A, o autoutilitară marca Ford Transit, înmatriculată în Bulgaria, condusă de cetățeanul român Ioan P., în vârstă de 45 ani. La solicitarea lucrătorilor, bărbatul a prezentat certificatul care atestă efectuarea inspecției tehnice periodice și asigurare auto tip carte verde. Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că acestea sunt falsificate. Polițiștii de frontieră au întocmit pe numele bărbatului lucrare penală pentru săvârșirea…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: