Home » Social » Case în flăcări

Case în flăcări

Început de săptămână în forță pentru pompierii vasluieni, care au fost solicitați să intervină la două incendii de locuințe.

Unul dintre incendii a avut loc în localitatea Mireni, comuna Zăpodeni, la o cameră a unei locuințe. În urma incendiului, au fost distruse majoritatea bunurilor din interior și aproximativ 10 metri pătrați din pod. Cauza probabilă a incendiului a fost un scurt-circuit electric.

Cel de-al doilea incendiu a avut loc în localitatea Fundătura Mare din comuna Ivănești, fiind localizat și lichidat de pompierii vasluieni în cooperare cu Serviciul voluntar pentru situații de urgență local. Incendiul a afectat bucătăria unei gospodării, fiind arse toate bunurile materiale, iar ceilalți pereți ai locuinței au fost deteriorați de fum. Incendiul a fost urmat de explozia unei butelii, care a distrus ușa și geamul încăperii, cauza probabilă a declanșării fiind un aparat de gătit amplasat necorespunzător, în apropierea materialelor combustibile. (Roxana NĂSTASĂ)

Început de săptămână în forță pentru pompierii vasluieni, care au fost solicitați să intervină la două incendii de locuințe. Unul dintre incendii a avut loc în localitatea Mireni, comuna Zăpodeni, la o cameră a unei locuințe. În urma incendiului, au fost distruse majoritatea bunurilor din interior și aproximativ 10 metri pătrați din pod. Cauza probabilă a incendiului a fost un scurt-circuit electric. Cel de-al doilea incendiu a avut loc în localitatea Fundătura Mare din comuna Ivănești, fiind localizat și lichidat de pompierii vasluieni în cooperare cu Serviciul voluntar pentru situații de urgență local. Incendiul a afectat bucătăria unei gospodării, fiind…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: