Home » Sport » Cupa cartierelor la fotbal

Cupa cartierelor la fotbal

Sportivii amatori din Bârlad vor avea ocazia să se întreacă într-o competiție de fotbal. Ei vor lupta atât pentru propriul orgoliu, cât și să aducă faimă cartierului din care provin.

Bârlădenii, pasionați de fotbal, care nu au făcut până acum nimic pentru hobby-ul lor, o pot face, întrucât, la sfârșitul lunii septembrie, va avea loc o competiție între amatorii din diferite cartiere din oraș – „Cupa cartierelor la fotbal”.

La competiție vor avea ocazia să se înscrie toți cei care cred că pot face față unei astfel de provocări, singura condiție fiind aceea de a nu fi mai mici de 16 ani.

Meciurile vor avea două reprize, fiecare cu o durată de 25 de minute, cu o pauză între ele de cinci minute. Dacă la meciurile dintre sportivii profesioniști sunt permise trei schimbări, în cazul amatorilor de la Bârlad vor fi permise patru schimbări de jucători și una de portar.

Echipele vor fi formate din jucători amatori proveniți din diverse cartiere din Bârlad. Numele echipei va fi stabilit în funcție de denumirea cartierului de unde provin jucătorii.

„Cupa cartierelor la fotbal” este la a V – a ediție și este organizată de Tineretul Social Democrat în parteneriat cu Primăria Municipiului Bârlad și Consiliul Local Bârlad. (Daniela PORUMB)

Sportivii amatori din Bârlad vor avea ocazia să se întreacă într-o competiție de fotbal. Ei vor lupta atât pentru propriul orgoliu, cât și să aducă faimă cartierului din care provin. Bârlădenii, pasionați de fotbal, care nu au făcut până acum nimic pentru hobby-ul lor, o pot face, întrucât, la sfârșitul lunii septembrie, va avea loc o competiție între amatorii din diferite cartiere din oraș - „Cupa cartierelor la fotbal”. La competiție vor avea ocazia să se înscrie toți cei care cred că pot face față unei astfel de provocări, singura condiție fiind aceea de a nu fi mai mici de…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: