Home » Sport » Ștafeta "World Harmony Run" a ajuns la Vaslui

Ștafeta "World Harmony Run" a ajuns la Vaslui

Ieri dimineață, în jurul orei 9, ștafeta internațională „World Harmony Run” a juns la Vaslui. După un moment de respiro în Piața Civică, cei 24 de alergători români, germani, unguri, austrieci și de alte naționalități au fost întâmpinați de oficilaii județului în Sala Mică a Prefecturii. Printre oficilități s-a numărat prefectul județului Vaslui, Andrei Puică, primarul Municipiului Vaslui, Vasile Pavăl și Valeriu Caragață, reprezentant al Consiliului Județean.

„Inițiativa este impresionantă. Aproape de un an de zile sunteți pe drumuri. Ați ajuns în foarte multe țări europene, ceea ce corelează cu motto-ul Uniunii Europene, unitate în diversitate” a declarat Andrei Puică. „Ștafeta vine ca o acțiune care ne dă acel spirit de luptă pentru pace a tuturor națiunilor” a spus primarul Vasile Pavăl.

Ștafeta cu torțe este un eveniment internațional, care a adus laolaltă sportivi din mai multe țări, care și-au propus să transmită pacea și armonia în toate colțurile lumii.

„Prin toate țările prin care am trecut, am dat ștafeta din mână în mână și ne dorim prin această acțiune să cultivă pacea. Pacea nu semnifică lipsa războaielor ci satisfacția șe care o avem fiecare dintre noi în sufletele noastre” a zis reprezentantul ștafetei. Startul alergării pentru pace să de mereu la sediul Națiunilor Unite din New York. (Roxana NĂSTASĂ)

Ieri dimineață, în jurul orei 9, ștafeta internațională "World Harmony Run" a juns la Vaslui. După un moment de respiro în Piața Civică, cei 24 de alergători români, germani, unguri, austrieci și de alte naționalități au fost întâmpinați de oficilaii județului în Sala Mică a Prefecturii. Printre oficilități s-a numărat prefectul județului Vaslui, Andrei Puică, primarul Municipiului Vaslui, Vasile Pavăl și Valeriu Caragață, reprezentant al Consiliului Județean. "Inițiativa este impresionantă. Aproape de un an de zile sunteți pe drumuri. Ați ajuns în foarte multe țări europene, ceea ce corelează cu motto-ul Uniunii Europene, unitate în diversitate" a declarat Andrei Puică.…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: