Home » Social » Vasluiul sub lupa – “Ce-aveți mă, ați luat-o razna?!”

Vasluiul sub lupa – “Ce-aveți mă, ați luat-o razna?!”

Ieri, un bărbat și-a parcat “bolidul” galben chiar în mijlocul unei străzi înguste din centrul municpiului Vaslui, blocând astfel accesul tuturor șoferilor preț de câteva minute.

“Șoferul” a fost la un bancomat și s-a gândit că întreaga suflare din Vaslui va aștepta ca Măria-Sa să își rezolve problemele fără ca nimeni să se supere. După ce s-au adunat un număr de patru-cinci autoturisme în fața mașinii sale și după un concert zdravăn de claxoane, șoferul s-a urcat la volan cu privirea unui om intrigat, ca și cum ar ar fi vrut să spună: „Ce-aveți mă, ați luat-o razna?!” (Bogdan RUSU)

Ieri, un bărbat și-a parcat “bolidul” galben chiar în mijlocul unei străzi înguste din centrul municpiului Vaslui, blocând astfel accesul tuturor șoferilor preț de câteva minute. “Șoferul” a fost la un bancomat și s-a gândit că întreaga suflare din Vaslui va aștepta ca Măria-Sa să își rezolve problemele fără ca nimeni să se supere. După ce s-au adunat un număr de patru-cinci autoturisme în fața mașinii sale și după un concert zdravăn de claxoane, șoferul s-a urcat la volan cu privirea unui om intrigat, ca și cum ar ar fi vrut să spună: "Ce-aveți mă, ați luat-o razna?!" (Bogdan RUSU)

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: