Home / Social / Ziua Pompierilor din România, sărbătorită la Vaslui

Ziua Pompierilor din România, sărbătorită la Vaslui

Pe 13 septembrie se aniversează Ziua Pompierilor din România, ocazie cu care Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Vaslui a organizat câteva activități.

Astfel, vasluienii sunt așteptați, sâmbătă, să ia parte la cele organizate de pompieri, printre care se numără și o defilare prin oraș. Totul va începe în jurul orei 10, când oficialii ISU vor rosti câteva cuvinte pentru a marca această zi importantă pentru ei și nu numai, iar mai apoi va avea loc defilarea.

Totodată, în această zi, vasluienii sunt așteptați la sediul instituției, unde vor primi materiale informative și vor avea parte de alte activități interesante. (Roxana NĂSTASĂ)

Pe 13 septembrie se aniversează Ziua Pompierilor din România, ocazie cu care Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Vaslui a organizat câteva activități. Astfel, vasluienii sunt așteptați, sâmbătă, să ia parte la cele organizate de pompieri, printre care se numără și o defilare prin oraș. Totul va începe în jurul orei 10, când oficialii ISU vor rosti câteva cuvinte pentru a marca această zi importantă pentru ei și nu numai, iar mai apoi va avea loc defilarea. Totodată, în această zi, vasluienii sunt așteptați la sediul instituției, unde vor primi materiale informative și vor avea parte de alte activități interesante.…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Creșterea salariilor nu a produs relansarea mult așteptată în sectorul contrucțiilor

Majorarea salariilor în sectorul construcțiilor ...

Vasile Pavăl nu mai vrea să fie surprins de prima ninsoare din această iarnă

Primăria Vaslui a declanșat pregătirile ...

Criza de constructori lovește și în proiectul Centrului Cultural Județean

de Dănuț CIOBANU Lucrările la ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: