Home » Social » Cosmeticele bio – un must-have? (P)

Cosmeticele bio – un must-have? (P)

S-au vehiculat multe informatii in ultima vreme legate de produsele bio, fie ele alimentare sau produse cosmetice pentru ingrijire. Cu siguranta ele au aparut din nevoia oamenilor de a se intoarce la natura, la produsele nealterate de substante chimice de tot felul. Cu toate acestea, in tara noastra, colectiile de cosmetice bio abia acum isi fac prezenta mai puternic. Probabil noi romanii suntem mai retinuti cu privire la noutatile din domeniul cosmetic.

Astazi insa, cometicele bio sunt tot mai accesibile. Le gasiti chiar si in magazine online, precum este si Bioki.ro vezi aici cosmetice bio in acest magazin; Acolo va sunt disponibile produse bio pentru ingrijirea completa a corpului, dar si tratamente naturiste specifice pentru anumite probleme. Realizate numai din ingrediente naturale, cultivate organic si responsabil de catre marci cu renume pe piata bio, acestea sunt produse care pe termen lung te vor ajuta sa iti mentii corpul tanar. Neavand parabeni, conservanti sau coloranti sintetici si fiind certificate cu diverse distinctii care atesta ca produsele sunt naturale, ai certitudinea ca ce aplici pe corpul tau va avea si rezultatul scontat.

Dar, sunt cosmeticele bio un must-have?

Un studiu arata ca cantitatea de substante chimice pe care o femeie o aplica intr-o zi normala pe corpul ei, ajunge la numarul impresionant de 515. Mai mult decat atat, printre aceste chimicale se numara si unele foarte nocive, precum:

– BHA – un acid solubil in lipide, care este toxic pentru ficat, sistemul imunitar si nervos si este cancerogen

– BHT – toxic pentru creier, sistemul respirator si cel nervos;

– coloranti – toxici pentru sistemul nervos si reproducator

– parabeni – substante neurotoxice, cancerigene

Acestea sunt doar cateva dintre substantele prezente in cosmetice, care incetul cu incetul te distrug. Asadar, am raspuns la intrebare, cosmeticele BIO, care nu contin nicio substanta chimica, ci sunt realizate numai din ingrediente naturale, sunt absolut necesare pentru orice persoana. Cu ajutorul lor, tenul tau va capata stralucire si vitalitate, de durata.

Cosmetice bio de calitate, realizate din ingrediente naturale, cultivate pe terenuri la fel de naturale – pe care nu s-au folosit pesticide, gasesti pe Bioki.ro. Acolo te asteapta marci de renume pe piata de cosmetice bio, precum: Evolve Beaty, Luna Beaute, Rampal Latour etc.

S-au vehiculat multe informatii in ultima vreme legate de produsele bio, fie ele alimentare sau produse cosmetice pentru ingrijire. Cu siguranta ele au aparut din nevoia oamenilor de a se intoarce la natura, la produsele nealterate de substante chimice de tot felul. Cu toate acestea, in tara noastra, colectiile de cosmetice bio abia acum isi fac prezenta mai puternic. Probabil noi romanii suntem mai retinuti cu privire la noutatile din domeniul cosmetic. Astazi insa, cometicele bio sunt tot mai accesibile. Le gasiti chiar si in magazine online, precum este si Bioki.ro - vezi aici cosmetice bio in acest magazin; Acolo…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: