Home / Sport / Meci greu pentru HC Vaslui

Meci greu pentru HC Vaslui

HC Vaslui va înfrunta CSM Steaua pe teren propriu, în cadrul celei de-a treia etape din Liga Națională de handbal masculin, meci care se va disputa astăzi, de la ora 20, la Sala Sporturilor.

Meciul va fi unul foarte greu pentru băieții lui Leonard Bibirig, cu atât mai mult cu cât Steaua București vine după o victorie clară pe teren propriu, scor 37-29, împotriva echipei din Turda. Cele două formații se întâlnesc pentru prima oară în cadrul campionatului, favorită la casele de pariuri fiind Steaua.

Biletele pentru partidă au fost puse în vânzare începând de ieri și vor putea fi achiziționate până la ora meciului.

HC Vaslui vine după o victorie împotriva Pandurilor Târgu Jiu, scor 25-27 (14-14), meci disputant în deplasare. În acest moment, HC Vaslui ocupă poziția a IX-a în clasamentul Ligii Naționale, cu trei puncte. (George VARZARI)

HC Vaslui va înfrunta CSM Steaua pe teren propriu, în cadrul celei de-a treia etape din Liga Națională de handbal masculin, meci care se va disputa astăzi, de la ora 20, la Sala Sporturilor. Meciul va fi unul foarte greu pentru băieții lui Leonard Bibirig, cu atât mai mult cu cât Steaua București vine după o victorie clară pe teren propriu, scor 37-29, împotriva echipei din Turda. Cele două formații se întâlnesc pentru prima oară în cadrul campionatului, favorită la casele de pariuri fiind Steaua. Biletele pentru partidă au fost puse în vânzare începând de ieri și vor putea fi…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Sute de jucării pentru copiii defavorizați, donate de spectatorii veniți la a III-a ediție a evenimentului „Crăciun cu baschet”

„Crăciun cu baschet” a fost primul eveniment sportiv desfășurat ...

Gimnastele de la CSS Bârlad au o nouă groapă cu bureți

O bucurie, în prag de Crăciun, pentru secția de ...

Spectacol sportiv și caritabil, organizat de Clubul Sportiv „Sonicks Junior” Bârlad

Deschiderea competițiilor sportive organizate în noua sala de sport ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: