Home » Social » Prima ediție a „Balului Fermierilor”

Prima ediție a „Balului Fermierilor”

Pe 9 septembrie, Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale a organizat prima ediție a „Balului Fermierilor”, singurul eveniment e acest tip organizat la nivel național, în cadrul căruia au fost premiate și recunoscute eforturile și rezultatele înregistrate în acest an de producătorii agricoli.

Au fost acordate, de asemenea, premiile „Fermierul Anului 2014”, celor care au declarat direcțiilor agricole județene producțiile obținute în 2014 la culturile de grâu, rapiță și orz dar și tinerii fermieri și administratorii fermelor de familie care au devenit, între timp, afaceri de succes. Astfel, pentru producțiile obținute în acest an la grâu, rapiță și orz au fost premiați SC Bosbo Sem SRL Fălciu, SC Evel H Company SRL Bârlad și Comcereal SA Vaslui. La categoria „fermieri mijlocii”, a fost premiată societatea Morandi Com SRL Lipovăț, iar la categoria „tânăr fermier”, pe podium a urcat SC Agrotur SRL Lunca Banului. (A.C.)

Pe 9 septembrie, Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale a organizat prima ediție a „Balului Fermierilor”, singurul eveniment e acest tip organizat la nivel național, în cadrul căruia au fost premiate și recunoscute eforturile și rezultatele înregistrate în acest an de producătorii agricoli. Au fost acordate, de asemenea, premiile „Fermierul Anului 2014”, celor care au declarat direcțiilor agricole județene producțiile obținute în 2014 la culturile de grâu, rapiță și orz dar și tinerii fermieri și administratorii fermelor de familie care au devenit, între timp, afaceri de succes. Astfel, pentru producțiile obținute în acest an la grâu, rapiță și orz au fost…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: