Home » Politic » Primul migrator politic

Primul migrator politic

Zile trecute, mediul politic vasluian a înregistrat primul caz oficial de traseism politic. Ionuț Ghețău, consilier județean PDL a sărit în baraca Elenei Udrea. Motivul neoficial invocat: fidelitatea față de echipa fondatoare a PDL. Senatorul PDL Dan Marian, susținut politic doar la nivel central, nu s-a arătat emoționat de această veste. Ion Vrânceanu, președintele PMP Vaslui, spune că așteaptă să i se alăture și alți democrat-liberalil. Unul dintre cei vizați și dați ca sigur transferat la bursa zvonurilor este Marius Arcăleanu.

Bogdan RUSU

Zilele trecute, s-a consumat primul caz de migrație politică în județul Vaslui. Consilierul județean PDL Ionuț Ghețău a trecut cu arme, bagaje și acte la PMP.

„Am făcut cel mai mare pas din viața mea. De acasă, până acasă”, a spus Ionuț Ghețău.

dan marian

Dan Marian

Liderul PDL Vaslui, senatorul Dan Marian, s-a declarat nu foarte afectat de această plecare, transmițându-i „fugarului” să aibă grijă cum va cheltui fondurile primite de la șeful PMP Vaslui, Ion Vrânceanu. Dan Marian a făcut aluzie la stimulentele financiare ce îmbie lumea politică în prag de alegeri.

ion vranceanu

Ion Vranceanu

Contactat telefonic, Ion Vrânceanu a declarat ă altceva… Că nimeni nu pleacă din PDL în PMP pentru că se primesc stimulente, că nu a dat nimănui nici un ban, deoarece oamenii cumpărați nu pot fi de bază într-un partid Vrânceanu a declarat că în urma discuțiilor purate cu Ghețău a aflat că Dan Marian este un fel de dictator la nivel de partid, un manager agresiv, un om pe care oamenii nu se pot baza și care sabotează interesele prietenilor. Aceasta este explicația președintelui PMP Vaslui privind plecarea aleșilor PDL în alte partide.

„Eu am stat de vorbă cu domnul Ghețău și l-am întrebat: Totuși de ce? I-am spus: Ai fost mâna lui dreaptă (n.r. a lui Dan MArian), care este situația? Domnul Ghețău mi-a spus așa: «Dan Marian are un stil de a conduce agresiv și niciodată nu s-a ținut de cuvânt față de subalternii pe care i-a avut. Îți că îți dă impresia că este prieten cu tine, dar când ți-e lumea mai dragă atunci ți-o trage. Tot timpul am fost stresați lângă domnul Marian când a făcut politică. Am înțeles că la dumneavoastră situația este degajată și se face politică adevărată». Asta a fost toată discuția avută cu domnul Ghețău”, ne-a declarat Ion Vrânceanu.

Marius Arcaleanu

Marius Arcaleanu

Cu toate aceste conflicte la nivelul PDL, Dan Marian este sigur pe viitorul ACL. El a declarat că din cei peste 500 de consilieri PNL-PDL, doar 15-20 vor trece la alte partide. Potrivit lui Dan Marian, acest număr este nimic, dacă este raportat la totalul de aleși locali. Mai mult, a insistat asupra stimulentelor financiare care se acordă unora pentru a îmbrățișa cariera de traseist, menționând că mai devreme sau mai târziu, justiția va face lumină în aceste cazuri.

În amalgamul politic local, circulă zvonul potrivit căruia Marius Arcăleanu, ex-președintele Organizației Municipale PDL Vaslui, intenționează să zboare tot în cuibul PMP. Arcăleanu a infirmat orice zvon pe această temă, declarând că un un om ca el, membru PD(L) din 1996, nu poate trăda partidul în care crede. De asemenea, și Arcăleanu a făcut o serie de remarci, deloc elogioase, legate de prestația managerială a senatorului Dan Marian.

„Dan Marian a făcut niște schimbări la nivelul conducerii județene a PDL fără a cere opinia nimănui, și asta în ciuda faptului că singura sa susținere politică o are doar la nivel central, nicidecum la nivel local”, a spus Arcăleanu.

Zile trecute, mediul politic vasluian a înregistrat primul caz oficial de traseism politic. Ionuț Ghețău, consilier județean PDL a sărit în baraca Elenei Udrea. Motivul neoficial invocat: fidelitatea față de echipa fondatoare a PDL. Senatorul PDL Dan Marian, susținut politic doar la nivel central, nu s-a arătat emoționat de această veste. Ion Vrânceanu, președintele PMP Vaslui, spune că așteaptă să i se alăture și alți democrat-liberalil. Unul dintre cei vizați și dați ca sigur transferat la bursa zvonurilor este Marius Arcăleanu. Bogdan RUSU Zilele trecute, s-a consumat primul caz de migrație politică în județul Vaslui. Consilierul județean PDL Ionuț Ghețău…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: