Home » Justitie » Prinși la furat cu sacii plini

Prinși la furat cu sacii plini

Trei persoane cu un comportament suspect, care aveau asupra lor doi saci de culoare neagră au fost observate alaltăieri noapte de o echipă de intervenție din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui. La momentul apariției echipajului, au luat-o la fugă, două dintre persoane fiind însă interceptate. În urma controlului corporal și al bagajelor, au fost găsite 781 pachete de țigări de diferite mărci și suma de 53 de lei.

Cele două persoane sunt domiciliate în Negrești și au 18, respectiv 19 ani. Alexandru S. și Costel F. au recunoscut că bunurile au fost sustrase dintr-un magazin, din apropierea Parcului Copou, din municipiul Vaslui, după ce, în prealabil, a treia persoană, a tăiat cu un clește gratiile, iar cu o piatră a spart geamul societății.

A treia persoană a fost reținută, iar produsele au fost returnate în baza unui proces verbal păgubitului. (Roxana NĂSTASĂ)

Trei persoane cu un comportament suspect, care aveau asupra lor doi saci de culoare neagră au fost observate alaltăieri noapte de o echipă de intervenție din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui. La momentul apariției echipajului, au luat-o la fugă, două dintre persoane fiind însă interceptate. În urma controlului corporal și al bagajelor, au fost găsite 781 pachete de țigări de diferite mărci și suma de 53 de lei. Cele două persoane sunt domiciliate în Negrești și au 18, respectiv 19 ani. Alexandru S. și Costel F. au recunoscut că bunurile au fost sustrase dintr-un magazin, din apropierea Parcului Copou,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: