Home » Invatamant » Banii, pe înțelesul copiilor

Banii, pe înțelesul copiilor

59 de învățători vasluieni au optat anul acesta pentru disciplina “Educația financiară”, 972 de elevi pășind astfel în acest an școlar în tainele economiei.

Ce este un cont, cum se folosește un card sunt câteva din lucruruile pe care elevii de clasele a III-a și a IV-a le vor învăța la această disciplină opțională. Introdusă anul trecut, împreună cu alte două opționale – “Educația pentru societate” și “Filosofia pentru copii” – Educația financiară este un opțional care vine în sprijinul părinților, întrucât elevii vor învăța în primul rând care este diferența dintre a avea nevoie și a vrea, înțelegând astfel de ce părinții fac unele alegeri în locul lor. Deși sunt probleme cu manualele, pentru acest opțional manualele există deja, așa că nimic nu va sta în calea învățăceilor să intre în tainele economiei. (R.N.)

59 de învățători vasluieni au optat anul acesta pentru disciplina “Educația financiară”, 972 de elevi pășind astfel în acest an școlar în tainele economiei. Ce este un cont, cum se folosește un card sunt câteva din lucruruile pe care elevii de clasele a III-a și a IV-a le vor învăța la această disciplină opțională. Introdusă anul trecut, împreună cu alte două opționale - “Educația pentru societate” și “Filosofia pentru copii” - Educația financiară este un opțional care vine în sprijinul părinților, întrucât elevii vor învăța în primul rând care este diferența dintre a avea nevoie și a vrea, înțelegând astfel…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: