Home » Sport » Final dezamăgitor pentru fanii HC Vaslui

Final dezamăgitor pentru fanii HC Vaslui

După ce echipa vasluiană a remizat pe teren propriu vineri, împotriva Stelei, antrenorul vasluian Leonard Bibirig și-a anunțat demisia. În ciuda faptului că formația vasluiană a dominat a doua repriză, a reușit doar un egal, scorul partidei fiind 26-26 (15-13).

George VARZARI

Jucătorii steliști au început mai bine partida de vineri, conducând cu 3-1, dar în minutul 24 Vasluiul a reușit să preia conducerea. La pauză, tabela arăta 15-13 în favoarea HC Vaslui.

În cea de-a doua repriză, Steaua a jucat mai mult în șase oameni din cauza eliminărilor. HC Vaslui a reușit să se distanțeze și la patru goluri, însă cu două minute înainte de sfârșitul partidei steliștii au egalat, meciul fiind încheiat 26-26. În urma acestui meci, atât Steaua, cât și HC Vaslui au câte patru puncte.

„Luni o să am o discuție cu conducerea tehnică și vreau să-mi prezint demisia. (…) Cred că vinovatul principal sunt eu. Îmi asum răspunderea și cred că trebuie un șoc. Șocul trebuie să-l primească jucătorii. Supărător e că una facem la antrenamente și alta facem pe teren. Am avut meciul în mână și ne-am bătut joc de el”, adeclarat tehnicianul Leonard Bibirig.

Arbitrii Fînață și Hendrea au reușit să-l enerveze pe antrenorul stelist, Viorel Mazilu. Tehnicianul Stelei a aruncat cu ecusonul de pământ, ba chiar a dat cu șutul într-un sac cu mingi, nemulțumit de deciziile arbitrilor, primind totodată o eliminare de două minute

„Îsi bat joc de munca mea de aproape șase luni. Încercăm să facem lucruri frumoase, construim, iar la urmă sunt luate niște decizii, pe care eu nu le accept”, a spus Viorel Mazilu.

Aspecte din timpul meciului puteti vedea aici.

După ce echipa vasluiană a remizat pe teren propriu vineri, împotriva Stelei, antrenorul vasluian Leonard Bibirig și-a anunțat demisia. În ciuda faptului că formația vasluiană a dominat a doua repriză, a reușit doar un egal, scorul partidei fiind 26-26 (15-13). George VARZARI Jucătorii steliști au început mai bine partida de vineri, conducând cu 3-1, dar în minutul 24 Vasluiul a reușit să preia conducerea. La pauză, tabela arăta 15-13 în favoarea HC Vaslui. În cea de-a doua repriză, Steaua a jucat mai mult în șase oameni din cauza eliminărilor. HC Vaslui a reușit să se distanțeze și la patru goluri,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: