Home » Social » Nunți de aur în Ciocani

Nunți de aur în Ciocani

De Sfânta Maria, a fost petrecere mare la Ciocani. Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) Bârlad a omagiat opt cupluri care au împlinit 50 de ani de căsnicie.

Nunta de aur a celor opt cupluri, membre ale CARP, a avut loc al biserica din Ciocani, unde a fost oficiată cununia religioasă, dar și la sediul Sucursalei Ciocani a CARP. Aici, sărbătoriții au primit de la președintele CARP, Nicolae Mihai, câte o diplomă și premiu în valoare de 50 de lei.

Ne bucurăm când suntem alături de acești oameni. Cu necazuri și împliniri sunt împreună și după 50 de ani, o viață de om. De multe ori, le facem cea mai mare surpriză a vieții lor, oferindu-le atenția cuvenită . E o bucurie și pentru cei din Bârlad, dar mai ales pentru cei de la sate, care, poate, nici nu mai visau să-și sărbătorească cei 50 de ani de căsnicie”, a declarat Nicolae Mihai.

Cu o lună în urmă, alte șase cupluri din zona Ivești au fost sărbătorite de CARP cu ocazia nunții de aur și până la sfârșitul anului vor mai fi felicitateîncă 41 din mai multe comune: Băcani, Puiești, Pogonești, Iana, Perieni, Fruntișeni, Grivița, Blăgești, Roșiești și Bogdănești. În ultimii 4 ani, CARP a fost alături de 425 de perechi la nunta de aur.

Pe lângă cele 55 de familii din mediul rural, membre ale CARP, vor mai fi sărbătorite alte 60 de cupluri din Bârlad, cu prilejul Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice. (Mihaela NICULESCU)

De Sfânta Maria, a fost petrecere mare la Ciocani. Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) Bârlad a omagiat opt cupluri care au împlinit 50 de ani de căsnicie. Nunta de aur a celor opt cupluri, membre ale CARP, a avut loc al biserica din Ciocani, unde a fost oficiată cununia religioasă, dar și la sediul Sucursalei Ciocani a CARP. Aici, sărbătoriții au primit de la președintele CARP, Nicolae Mihai, câte o diplomă și premiu în valoare de 50 de lei. „Ne bucurăm când suntem alături de acești oameni. Cu necazuri și împliniri sunt împreună și după 50 de ani,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: