Home » Politic » PSD Vaslui vrea pe Ponta președinte

PSD Vaslui vrea pe Ponta președinte

Vineri, Sala mare a Centrului de Afaceri din municipiul Vaslui a găzduit Conferința județeană extraordinară a Partidului Social Democrat. La eveniment au participat în special oamenii de bază ai partidului. De la Consiliul Județean Vaslui și alte instituții județene până la primari de comune, toți membrii PSD au fost chemați pentru a susține numirea lui Victor Ponta ca și candidat din partea PSD la alegerile prezidențiale din toamnă.

Ședința a fost pur formală, neexistând abțineri sau comentarii pe problema Victor Ponta. Cum era de așteptat, nici oameni contra nu au fost. De aceea, unii membri prezenți, din categoria celor veniți la eveniment cu steaguri roșii au avut altelele de executat. Mici bârfe, citit și altele. O membră PSD s-a plictisit atât de tare, încât a scos din traistă o revistă de tratamente naturiste cu ceaiuri și a început să o lectureze chiar în mijlocul mulțimii de aleși locali PSD. (mai multe în clipul prezentat pe www.estnews.ro). (Bogdan RUSU)

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=J-PftVDK9Ig&w=560&h=315]

Vineri, Sala mare a Centrului de Afaceri din municipiul Vaslui a găzduit Conferința județeană extraordinară a Partidului Social Democrat. La eveniment au participat în special oamenii de bază ai partidului. De la Consiliul Județean Vaslui și alte instituții județene până la primari de comune, toți membrii PSD au fost chemați pentru a susține numirea lui Victor Ponta ca și candidat din partea PSD la alegerile prezidențiale din toamnă. Ședința a fost pur formală, neexistând abțineri sau comentarii pe problema Victor Ponta. Cum era de așteptat, nici oameni contra nu au fost. De aceea, unii membri prezenți, din categoria celor veniți…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: