Home / Social / Se caută cumpărător pentru Autogara Bârlad

Se caută cumpărător pentru Autogara Bârlad

Autogara Bârlad a fost scoasă la licitație pentru a doua oară, joi, 11 septembrie, după ce a fost scoasă la vânzare pentru prima oară pe 28 august. Prețul de pornire a rămas același ca la prima licitație, adică 2.000.000 lei.

Din nou, nimeni nu s-a arătat interesat de clădirea și peroanele aferente autogării. Conform procedurii, va urma și a treia licitație, însă prețul de pornire va fi mai mic cu 25%, respectiv 1.500.000 lei. Următoarea strigare a fost programată pentru data de 25 septembrie, ora 12, la sediul executorului judecătoresc.

Autogara Bârlad, proprietate a SC Autotrans SA Bârlad, a fost scoasă la vânzare în urma unui proces intentat și câștigat de SC Aquavas Bârlad, pentru suma de 15.000 de lei, datorată de SC autotrans SA, proprietara autogării, pentru serviciile de canalizare neachitate timp de mai mulți ani. (Mihaela NICULESCU)

Autogara Bârlad a fost scoasă la licitație pentru a doua oară, joi, 11 septembrie, după ce a fost scoasă la vânzare pentru prima oară pe 28 august. Prețul de pornire a rămas același ca la prima licitație, adică 2.000.000 lei. Din nou, nimeni nu s-a arătat interesat de clădirea și peroanele aferente autogării. Conform procedurii, va urma și a treia licitație, însă prețul de pornire va fi mai mic cu 25%, respectiv 1.500.000 lei. Următoarea strigare a fost programată pentru data de 25 septembrie, ora 12, la sediul executorului judecătoresc. Autogara Bârlad, proprietate a SC Autotrans SA Bârlad, a fost…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Concertul-surpriză oferit bârlădenilor de Muzeul „Vasile Pârvan”, cu ocazia Sărbătorilor de iarnă

Muzeul „Vasile Pârvan” oferă publicului ...

Accident în lanț, în care au fost implicate patru mașini, pe E 581, după ce o șoferiță a intrat într-o depășire ilegală

Patru mașini au fost implicate ...

Fonduri europene de zeci de mii de euro pentru deschiderea unei afaceri

de Dănuț CIOBANU Ieri, la ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: