Home » Justitie » Accident de circulație cu două victime

Accident de circulație cu două victime

Duminică noaptea, pe DJ 244 B, pe direcția Dimitrie Cantemir – Poșta Elan a avut loc un accident de circulație în care a fost implicat un moped. Polițiști ai Biroului Rutier Huși, Postului de Poliție Dimitrie Cantemir și specialiști criminaliști au efectuat cercetarea la fața locului constatând că un tânăr de 18 ani, Cristi B., din satul Gușiței, comuna Dimitrie Cantemir, a condus pe raza localității de domiciliu un moped neînregistrat. Într-o curbă la stânga, tânărul a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat într-un cap de pod, ajungând în afara părții carosabile.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a conducătorului mopedului, care a fost transferat la o unitate medicală din municipiul Iași. De asemenea, Marian R., în vârstă de 16 ani, din satul Oțeleni, comuna Hoceni, pasager pe moped, a fost internat la Spitalul municipal Huși.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că B. Cristi nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii a patru infracțiuni la regimul circulației rutiere: vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului. (Roxana NĂSTASĂ)

Duminică noaptea, pe DJ 244 B, pe direcția Dimitrie Cantemir - Poșta Elan a avut loc un accident de circulație în care a fost implicat un moped. Polițiști ai Biroului Rutier Huși, Postului de Poliție Dimitrie Cantemir și specialiști criminaliști au efectuat cercetarea la fața locului constatând că un tânăr de 18 ani, Cristi B., din satul Gușiței, comuna Dimitrie Cantemir, a condus pe raza localității de domiciliu un moped neînregistrat. Într-o curbă la stânga, tânărul a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat într-un cap de pod, ajungând în afara părții carosabile. Din accident a rezultat vătămarea…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile