Home » Invatamant » Polițiștii vasluieni, în stradă la începerea anului școlar

Polițiștii vasluieni, în stradă la începerea anului școlar

Ieri, peste 200 de polițiști vasluieni s-au aflat în stradă în zona liceelor și școlilor, cu ocazia începerii noului an școlar.

Șeful Poliției Române, chestor general de poliție Petre Tobă, a dispus luarea unor măsuri suplimentare pentru un început de an școlar în siguranță. În acest sens, ieri, 227 de polițiști ai Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui au fost alături de elevi, părinți și cadre didactice, cu ocazia începerii unui nou an de învățământ. Polițiști de ordine publică, de la rutieră, prevenire și polițiști de la alte structuri, au acționat, suplimentar față de dispozitivul curent, în zona școlilor și liceelor pentru a preveni și combate faptele care afectează climatul de siguranță publică. (Roxana NĂSTASĂ)

Ieri, peste 200 de polițiști vasluieni s-au aflat în stradă în zona liceelor și școlilor, cu ocazia începerii noului an școlar. Șeful Poliției Române, chestor general de poliție Petre Tobă, a dispus luarea unor măsuri suplimentare pentru un început de an școlar în siguranță. În acest sens, ieri, 227 de polițiști ai Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui au fost alături de elevi, părinți și cadre didactice, cu ocazia începerii unui nou an de învățământ. Polițiști de ordine publică, de la rutieră, prevenire și polițiști de la alte structuri, au acționat, suplimentar față de dispozitivul curent, în zona școlilor și…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: