Home / Social / Vasluiul sub lupă – Primul indicator adresat bețivilor cu vezica plină

Vasluiul sub lupă – Primul indicator adresat bețivilor cu vezica plină

Un cetățean de pe strada București, din municipiul Vaslui, are mereu probleme cu băutorii de bere (multă de tot) care îi udă în permanență peretele nordic al apartamentului.

Sătul de miros și de lichidul care s-a infiltrat deja în perete, cel cu pricina și-a confecționat un indicator prin care speră că va opri “suprahidratarea” zidăriei. Se pare însă că proprietarul a suferit un eșec, deoarece în ciuda invenției sale în materie de simbolistică, bețivii nu au încetat să-și golească vezicile pe tencuiala blocului. Așteptăm să vedem ce va mai face bietul proprietar pentru a se proteja de efectele consumului de bere. (Bogdan RUSU)

Un cetățean de pe strada București, din municipiul Vaslui, are mereu probleme cu băutorii de bere (multă de tot) care îi udă în permanență peretele nordic al apartamentului. Sătul de miros și de lichidul care s-a infiltrat deja în perete, cel cu pricina și-a confecționat un indicator prin care speră că va opri "suprahidratarea" zidăriei. Se pare însă că proprietarul a suferit un eșec, deoarece în ciuda invenției sale în materie de simbolistică, bețivii nu au încetat să-și golească vezicile pe tencuiala blocului. Așteptăm să vedem ce va mai face bietul proprietar pentru a se proteja de efectele consumului de…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Primarii vasluieni, implicați activ în distribuirea produselor de igienă către beneficiari

de Dănuț CIOBANU  Nu mai puțin de 55.937 vasluieni ...

Incendiu puternic de vegetație în apropiere de Bârlad, pe o suprafață de peste 15.000 mp, afectând traficul rutier

Un incendiu puternic de vegetație a afectat traficul rutier ...

Bătaie de joc la adresa veteranilor de război! Fără bilete de transport și abonamente telefonice gratuite

de Dănuț CIOBANU  Biletele gratuite de transport nu au ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: