Home » Justitie » Accident cu patru victime la Pogana

Accident cu patru victime la Pogana

Patru oameni au ajuns la spital, ieri, după ce autoturismul în care se aflau, s-a răsturnat într-un șanț. Accidentul s-a petrecut pe raza comunei Pogana, iar vinovatul este, conform concluziilor polițiștilor, șoferul mașinii. C. Costel, în vârstă de 46 de ani. Din neatenție, el a pierdut controlul volanului și, într-o clupă, autovehiculul a părăsit sensul de circulație și a ajuns în șanț.

Conducătorul auto s-a ales cu răni ușoare, însă ceilalți patru pasageri – C. Adriana, de 41 de ani, G. Cristina, de 29 ani, C.Iuliana, de 51 ani, și P. Ionel, de 35 de ani au fost transportați la Spitalul de Urgență „Elena Beldiman” Bârlad, cu multiple traumatisme.

„Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a arătat că nu a consumat băuturi alcoolice, fiind acum cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, ne-a declarat Mihaela Ștraub, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui. (A.H.)

Patru oameni au ajuns la spital, ieri, după ce autoturismul în care se aflau, s-a răsturnat într-un șanț. Accidentul s-a petrecut pe raza comunei Pogana, iar vinovatul este, conform concluziilor polițiștilor, șoferul mașinii. C. Costel, în vârstă de 46 de ani. Din neatenție, el a pierdut controlul volanului și, într-o clupă, autovehiculul a părăsit sensul de circulație și a ajuns în șanț. Conducătorul auto s-a ales cu răni ușoare, însă ceilalți patru pasageri - C. Adriana, de 41 de ani, G. Cristina, de 29 ani, C.Iuliana, de 51 ani, și P. Ionel, de 35 de ani au fost transportați la…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: